BeogradLajkovacVesti

Održana 121. sednica veća opštine Lajkovac

Na 121. sednici Veća opštine Lajkovac, razmatrano je 9 tačaka dnevnog reda. Većina ih se odnosila na programe za sport. Reč je o programima finansiranja četiri fudbalska kluba sa teritorije opštine Lajkovac koja su ušla u viši rang takmičenja.  Ovo je poslednje zasedanje pred konstitutivnu sednicu Skupštine opštine Lajkovac koja  će biti održana 20. avgusta.

LajkovacNa samom početku 121. sednice Veća opštine Lajkovac verifikovana je odluka kojom je dato uputstvo stručnoj  službi za pripremu budžeta opštine Lajkovac za narednu godinu sa projekcijama na 2022. i 2023. Narednih pet tačaka dnevnog reda odnosilo se na sport. Pored razmatranja zahteva za produžetak roka za podnošenje godišnjih programa sportskih organizacija bilo je reči i o programima fudbalskih klubova. Reč je o finansiranju četiri kluba koja su izborila učešće u višem rangu takmičenja.

Veće Lajkovac

Tri tačke dnevnog reda odnosile su se na program Finansiranja i sufinansiranja projekata  za održavanje, izgradnju i o obnovu verskih objekata. Izdvojena sredstva za ovu namenu su 4 miliona dinara. Tokom narednih mesec dana Lajkovac očekuje konstituisanje Skupštine, zatim formiranje veća i novog opštinskog rukovodstva. Nova vlast imaće zadatak da rebalansom budžeta obezbedi sredstva za planirane projekte do kraja ove godine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA