BeogradHranaLazarevacVestiZabava

Održana gulašijada u Rudovcima

Na terenima Sportskog centra Rudovci održana je tradicionalna, deveta po redu, Rudovačka gulašijada na kojoj je učešće uzelo 27 ekipa iz opštine Lazarevac i okolnih sredina. Prvo mesto sovojila je ekipa Generacija, drugo Kriva kutlača, a trećeplasirani su Žućini sinovi. Prijatelji manifestacije bili su Turistička organizacija Gradske opštine Lazarevac i brojni privredni subjekti.

Gulašijada u Rudovcima

Tradicionalna, deveta po redu rudovačka gulašijada održana je u subotu, 16. jula na terenima Sportskog centra Rudovci. Ove godine na manifestaciji je učestvovalo rekordnih 27 ekipa, koje su se takmičile u kuvanju gulaša. Za sve takmičare su pripremljene vredne nagrade, a svi učesnici su imali obezbeđena drva, stolove, klupe, vodu i džakove za otpad.

Gulašijada u Rudovcima

Na takmičenju je učestvovalo 27 ekipa, pretežno sa teritorije opštine Lazarevac. Većina njih su iskusni u kuvanju ovog specijaliteta i duže vreme učestvuju u sličnim manifestacijama. Kažu nam da je za dobar gulaš potrebno obezbediti više vrsta mesa i odgovarajuće začine.

Gulašijada u Rudovcima

Na devetoj rudovačkoj gulašijadi prvo mesto osvojila je ekipa Generacija, drugo Kriva kutlača, a treće Žućini sinovi. Manifestaciju je podržala Turistička organizacija opštine Lazarevac i brojni privatni preduzetnici.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA