Održana Izborna skupština Udruženja pčelara ”Budućnost”

Udruženje pčelara ”Budućnost” održalo je izbornu skupštinu tokom koje je na mesto predsednika udruženja ponovo izabran Mihajlo Belošević, i dva člana skupštine udruženja.
Mihajlo Belošević
Mihajlo Belošević

Udruženje pčelara se ovom prilikom zahvalilo na saradnji OŠ ”Vojislav Voka Savić” i ”Puls Teatru” a povelje su uručene i najuspešnijim članovima. Pčelari su informisani i o planiranom izletu u Manastir Hilandar koji će po blagoslovu, udruženje organizovati 20. oktobra. Ciklus ovogodišnjih predavanja počeo je izlaganjem o bolestima pčela koje je održao dugogodišnji pčelar i doktor veterine Đorđe Marković iz Valjeva. Udruženje pčelara svake nedelje organizuje debatne klubove a do početka nove sezone biće organizovana i predavanja.

pčelice vrednice

U skladu sa ustaljenom praksom, Udruženje pčelara ”Budućnost” organizovalo je izbornu skupštinu čime je označen i početak nove radne godine za udruženje. Na mesto predsednika udruženja reizabran je Mihajlo Belošević, koji je ujedno bio i jedini kandidat.

Ciklus ovogodišnjih predavanja za pčelare počeo je svojim izlaganjem doktor veterinarske medicine Đorđe Marković, dugogodišnji pčelar, član Saveza pčelarskih organizacija Srbije. Marković je i zvanični predavač SPOS-a, a ovoga puta tema je bila vezana za bolesti pčela.

Tokom zimskog perioda pčelari se pripremaju za novu sezonu, a značajan deo priprema se odnosi i na stalnu edukaciju i usavršavanje.

Udruženje pčelara ”Budućnost” dobilo je blagoslov za posetu Manastiru Hilandar. Izlet će biti organizovan 20. oktobra, a planirano je da na ovaj put ode 20 pčelara.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA