Održana sednica Opštinskog odbora Pokreta socijalista Lazarevac

Opštinski odbor Pokreta socijalista Lazarevac održao je sednicu na kojoj su pored članova prisustvovali koordinatori iz Beograda, članovi Gradskog Veća i potpredsednik Glavnog odbora ove stranke Đorđe Komlenski. Cilj ovog sastanka bio je da se uradi analiza rada opštinskog odbora a u sklopu predstojećih unutarstranačkih izbora na nivou Grada Beograda. Na sednici je bilo reči i o predstojećim izborima koji će biti održani sledeće godine.

Pokret socijalista će pored redovnih sastanaka raditi na daljem uvećanju članstva i širenje socijalističke ideje. Svrha ovih okupljanja je da se animira članstvo i da se pokrenu opštinski odbori koji ne funkcionišu dobro, kaže predsednik lazarevačkog odbora Pokreta socijalista Vladimir Ilić.

Vladimir Ilić
Vladimir Ilić

Sastanku je prisustvovao visoki funkcioner Pokreta socijalista i narodni poslanik Đorđe Komlenski. On kaže da lazarevački odbor spada među bolje organizacije ističući njegovu dobru saradnju sa koalicionim partnerima na lokalu.

Đorđe Komlenski
Đorđe Komlenski

Komlenski očekuje da se, u susret izborima koji će biti održani na proleće naredne godine, generalna saradnja sa Srpskom naprednom strankom nastavi u cilju rešavanja najvažnijih nacionalnih pitanja među kojima je očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA