LazarevacSportVesti

Omladinac Aleksandar Baić potpisao za Kolubaru

U prostorijama Fudbalskog kluba Kolubara obavljeno je prvo potpisivanje profesionalnog ugovora sa omladincem Aleksandrom Baićem. Ovim ugovorom Kolubara počinje sa realizacijom plana da se više posveti mlađim selekcijama kako bi što veći broj njih bio priključen prvom timu, izjavio je predsednik kluba Dragiša Urošević. Mladi fudbaler Aleksandar Baić izjavio je da je počastvovan potpisivanjem profesionalnog ugovora i zahvalio upravi kluba na pruženom poverenju.

FK Kolubara

Fudbalski klub Kolubara pred debitantski nastup u Superligi Srbije potpisao je prvi profesionalni ugovor sa omladincem Aleksandrom Baićem. Na ovaj način Kolubara počinje sa ostvarivanjem zacrtanih ciljeva među kojima je i taj da se što veći broj omladinaca Kolubare nađe u prvom timu. Potpisivanje ugovora sa mladim Baićem može biti podstrek i ostalim omladincima da predano rade, napreduju i što pre se priključe prvom timu, izjavio je predsednik Fudbalskog kluba Kolubara Dragiša Urošević.

Dragiša Urošević
Dragiša Urošević

Mladi i perspektivni fudbaler Aleksandar Baić izjavio je prilikom potpisivanja svog prvog profesionalnog ugovora da je počastvovan činjenicom da je postao prvotimac Kolubare i zahvalio upravi kluba na pruženom poverenju.

Aleksandar Baić

Potpisivanje ugovora sa mladim Baićem od velike je važnosti za budućnost Kolubare, izjavio je šef omladinske škole Veroljub Dukanac. On je naglasio da većina superligaških klubova u poslednjih nekoliko godina pravi prvotimce iz svojih omladinskih škola. Budućnost klubova će zavisiti od njihovih omladinskih škola, zaključio je Dukanac.

Dukanac, Urošević, Baić i Milojević

Trener omladinaca Kolubare Bogdan Milojević čestitao je Aleksandru Baiću na potpisanom ugovoru i poželeo mu uspeh. On je podsetio da omladinci Kolubare ne plaćaju članarinu, te da na taj način uprava kluba ima priliku da u svoje redove dovede kvalitetnu decu iz okolnih sredina.

Stadion Kolubare

Superliga Srbije startuje u petak 16. jula, a Kolubara će svoju debitantsku utakmicu u najvišem rangu takmičenja početi u ponedeljak 19. jula u Kruševcu protiv Napretka. Utakmica je na programu od 21 čas.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA