OO DS Lajkovac obeležio slavu Đurđevdan

Svoju stranačku slavu Svetog Georgija – Đurđevdan obeležilo je povereništvo DS Lajkovac. Čestitajući praznik svim vernicima  poverenik Demokratske stranke za Lajkovac Goran Ranković je podsetio da ova stranka u Lajkovcu postoji od 1991. godine i dosledno realizuje svoje ciljeve u interesu građana Lajkovca bilo da je na vlasti ili u opoziciji, što je sada slučaj.

Krsna slava Đurđevdan, obeležena je po tradiciji u prostorijama OO DS Lajkovac. Uz slavsku sveću, molitvu i sečenje slavskog kolača, ali i stranačke simbole i bistu Zorana Đinđića lajkovačkim demokratama, simpatizerima, saradnicima i prijateljima stranke obratio se poverenik DS u Lajkovcu Goran Ranković. Ranković je u izjavi za medije podsetio i na začetke ove stranke u Lajkovcu i naglasio da je odbor opstao i u najtežim vremenima.

Lajkovačke demokrate deluju kao konstruktivna opozicija u lajkovačkom parlamentu, a na predstojećim izborima očekuju pre svega bolje rezultate.

Predstavnici povereništva DS Lajkovac čestitali su svim vernicima koji slave Đurđevdan i poželeli im da praznik provedu u društvu porodice i prijatelja.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA