LazarevacVesti

Opština Lazarevac podelila 100 sadnica jasena

U saradnji sa Zelenim razvojnim centrom, Gradska opština Lazarevac pokrenula je prolećnu akciju „Pokreni svoj hlad“ u okviru koje su podelili ukupno 100 sadnica jasena građanima koji su se početkom godine prijavili za dodelu besplatne sadnice. Od 100 sadnica koliko je namenjeno sugrađanima u sklopu ove akcije, 15 odsto su dobile osnovne i srednje škole sa teritorije opštine Lazarevac, kao i Predškolska ustanova „Rakila Kotarov Vuka“.

Akcija „Posadi svoj hlad“ sprovodi se širom Srbije šestu godinu zaredom i do sada je posađene preko 30 hiljada sadnica jasena. Gradska opština Lazarevac je i ove godine u saradnji sa nevladinom organizacijom „Zeleni razvojni centar“ sprovela prolećnu akciju dodele jasena svojim sugrađanima, koji su se početkom godine prijavili za donaciju sadnice.

Svi građani su u sklopu prolećne akcije dobili pored sadnice i uputstvo za pravilno sađenje. Obaveza svakog aktiviste je da zasadi sadnice, fotografiše se i da administratoru pošalje fotografije i lokalitet sadnje.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA