Opština Petrovac na Mlavi priredila prijem vatrogasno-spasilačkoj jedinici povodom obeležavanja Dana zaštite od požara

U petak 09. novembra 2018. godine u velikoj sali opštine Petrovac na Mlavi, lokalna samouprava priredila je prijem vatrogasno-spasilačkoj jedinici povodom obeležavanja Dana protiv požara.

Vatrogasce je dočekao i primio zamenik predsednika opštine Petrovac na Mlavi, gospodin Goran Ristić, i prilikom obraćanja je naglasio veoma dobru saradnju lokalne samouprave Petrovac na Mlavi sa svojom vatrogasno-spasilačkom jedinicom. Zamenik predsednika opštine je takođe apelovao na građanstvo da se ne pali vatra na otvorenom prostoru i naveo da je ovo godine zabeležen značajno veći broj požara čiji je baš to uzrok bio. Prisutnima se obratio i Goran Đorđević načelnik sektora za vanredne situacije koji je takođe istakao odličnu saradnju između lokalne samouprave Petrovac na Mlavi i vatrogasno-spasilačke jedinice u Petrovcu na Mlavi.

Svake godine prilikom obeležavanja Dana protiv požara nagrađuje se jedan pripadnik vatrogasno-spasilačke jedinice koji se istakao u tekućoj godini svojim rezultatima. Ove godine za najboljeg vatrogasca je izabran Ivica Ivanović koji će od lokalne samouprave biti i prikladno nagrađen.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA