Opština Petrovac na Mlavi učesnik u projektu „Podrška unapređenju upravljanja i ekonomskog planiranja na lokalnom nivou i cilju sprovođenja održivih ciljeva razvoja u R. Srbiji“

Opština Petrovac na Mlavi uzeće učešće i biće partner na projektu „Podrška unapređenju upravljanja i ekonomskog planiranja na lokalnom nivou i cilju sprovođenja održivih ciljeva razvoja u R. Srbiji“ na predloga Programa za razvoj Ujedinjenih nacija (UNDP – United Nations Development Programme).

Ceo projekat finansira Ministarstvo finansija Republike Slovačke a pored petrovačke opštine, u projekat su uključene još i opštine Кuršumlija, Bački Petrovac, Mali Zvornik i Sjenica.

Cilj ovog projekta je da podrži lokalne samouprave u nerazvijenim područjima Republike Srbije u utvrđivanju optimalne organizacione strukture i kadrovskih potreba putem Funkcionalne analize opštinskih uprava, zatim obezbedi savetodavnu pomoć u sprovođenju preporuka za optimizaciju organizacije rada opštinske uprave i poslovnih procesa kako bi se unapredilo upravljanje opštinskim upravama i povećale efikasnost i efektivnost rada.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA