Osmomartovski koncert „Kuda ljubavi odlaze“ ansambla „La storia“

U Centru za kulturu Lazarevac održan je koncert „Kuda ljubavi odlaze“ ansambla „La storia“. Ulaz na koncet je bio slobodan a priređen je u čast 8. marta, Međunarodnog dana žena. Ansambl „La storia“ čine Jelena Papić Čamdžić – sopran, Vukašin Vujović –bariton, klarinet, Jelena Petrović – gitara i Borko Milojković – klavir.

Na programu ovog ansambla bila su dela Bizea, Obradorsa, Salvatore Kardija, Tostija i mnogih drugih. Publici u Lazarevcu “La storia” je ovom prilikom premijerno izvela pesmu našeg kompozitora i dirigenta Vojkana Borisavljevića. U ovom sastavu ansambl postoji već nekoliko godina i uspešno nastupa širom zemlje a ovim umetnicima je u planu izdavanje muzičkog albuma.

Izvodeći bisere napolitanske muzike i španske melodije, Ansambl “La storia” još jednom je oduševio publiku a pogotovo pripadnice nežnijeg pola, pa nisu izostali aplauzi nakon svake izvedene numere. Pored nastupa koji ih čekaju u narednom periodu, članovi ansambla uveliko rade na novim kompozicijama i proširenju repertoara.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA