Otpočeta rekonstrukcija škole u Burovcu

Otpočeta rekonstrukcija osnovne škole „Sveta Mihajlović“ u Burovcu. Nakon katastrofalnih poplava za manje od dva meseca lokalna samouprava uspela je da u rekordno kratkom roku obezbedi projektno-tehničku dokumentaciju, sprovede tender po hitnom postupku i nađe izvor finansiranja za ovaj kapitalni projekat.

Nakon završetka radova škola će biti u potpuno novom ruhu, sa novim krovnim pokrivačem, termoizolacijom, pvc stolarijom, kotlarnicom na biomasu, sa parternim uređenjem dvorišta i novim igralištem sa tartan podlogom. Uporedo sa ovim radovima, teku radovi i na rekonstrukcijki osnovne škole u Кrviju koja je takođe oštećena u poplavama. Vrednost radova na objektu osnovne škole u Burovcu procenjena je na 96 miliona dinara sa PDV-om a objekta škole u Кrviju na 35 miliona dinara. Sredstva za realizaciju ovih projekta obezbeđena su preko Кancelarije za upravljanje javnim ulaganjima.

Radove su ispred lokalne samouprave obišli predsednik opštine Duško Nedinić, predsednik Skupštine Milanče Aćimović, pomoćnici predsednika opštine Saša Živojinović i Boris Gvozdić. Više o tome u prilogu ispod fotografija..

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA