Otvoren drugi maloprodajni objekat „Arome Ćirić“ u ulici Kralja Petra

Pržionica kafe „Aroma Ćirić“ već 30 godina prepoznatljiv je brend Lazarevca. Omiljena kafa naših sugrađana ali i šire, važi za jednu od najboljih, jer je pravljena bez aditiva i surogata, potpuno prirodna minas kafa. Otvaranjem drugog maloprodajnog objketa, naši sugrađani dobili su priliku da u ulici Kralja Petra 11 od danas kupuju svoj omiljeni crni napitak.

kafa Aroma Ćirić

Kada jutro počne dobrom kafom, čini se da će dan biti uspešan. Bilo da ste jutarnji tip, ili onaj koji kafu pije posle ručka, sigurna sam da imate svoj omiljeni napitak i brend kafe koji ne menjate godina. Sinonim za kvalitet ali i jedan od lazarevačkih brendova, svakako je kafa „Aroma Ćirić“ koja već tri decenije budi svakog jutra naše sugrađane.

Pržena kafa

Crna, jaka, prepoznatljive arome, ova kafa svakako će razbuditi sva vaša čula. I u tome je i tajna ove kafe, koja je 100 posto prirodna, bez surogata, minas kafa.

Svojim dugogodišnjim vernim korisnicima, „Aroma Ćirić“ uz svaku kupovinu kafe daruje i simbolične poklone, ceger, kuhinjske krpe ili sada već prepoznatljive aroma šoljice.

Slavoljub Ćirić
Slavoljub Ćirić

Pored kvaliteta i prepoznatljivog ukusa koji se nije menjao trideset godina, cena kafe „Aroma Ćirić“ i dalje je pristupačna. Ono što je dobro, kvalitetno i godinama se nije menjalo, svakako nađe put do kupaca i postane deo tradicije koji se prenosi i na generacije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA