Otvoren renovirani objekat DIS-a u Lazarevcu

Market najvećeg domaćeg trgovinskog lanca DIS, nakon renoviranja ponovo je otvoren za kupce u Lazarevcu. DIS je i ovoga puta pripremio niz akcija iznenađenja. Svaki 50. kupac dobio je gratis kupovinu, za penzionere akcijski popust bio je 20 odsto, a organizovano je i veliko celodnevno roštiljanje i degustacije za sve posetioce.

Posetioce lazarevačkog DIS marketa, nakon nedelju dana renoviranja, očekuje prodajni objekat u novom ruhu, potpuno renoviran i modernizovan. U skladu sa sloganom ”Dobra kupovina” ovaj market nakon renoviranja  poboljšao je svoj asortiman i efikasnost usluge.

Do trenutka dolaska naše ekipe pravo na besplatnu kupovinu ostvarilo je sedamnaest pedesetih kupaca. Da period ostavljanja zimnice još uvek nije završen potvrdili su nam i DIS-ovi kupci, najpopularnija namirnica tokom današnjeg dana bio je kupus.

Otvaranje renoviranog i modernizovanog marketa predstavlja bitan korak ka još jednom važnom projektu koji će kompanija DIS uskoro realizovati u Lazarevcu. Naime, gradnja novog DIS centra ušla je u drugu, završnu fazu nakon koje se, početkom naredne godine, očekuje njegovo otvaranje.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA