Petrovac na Mlavi

Otvorena obilaznica Кamenovo – Zabrđe

Danas je u Zabrđu u saobraćaj pušten novoigrađeni putni pravac Кamenovo – Zabrđe. Ovaj putni pravac od velikog je značaja ne samo za meštane pomenutih naselja već i za građane cele Opštine jer osim što su ovim putem povezana dva susedna naselja, povezana su i dva regionalna puta Požarevac – Petrovac na Mlavi i Petrovac na Mlavi – Žabari, a put sam po sebi predstavljaće i novu obilaznicu oko samog grada.

Osim što će za meštane većeg broja naselja koji gravitiraju ka ovom putu, bitno smanjiti vremenski period putovanja, ovaj put će umnogome rasteretiti tranzitni i teški saobraćaj iz Petrovca na Mlavi. Pred velikim brojem meštana, direktora javnih ustanova i preduzeća, put su svečanim presecanjem vrpce u saobraćaj pustili predsednik opštine Petrovac na Mlavi Duško Nedinić, izvršni direktor JP „Putevi Srbije“ Zoran Stojisavljević, predsednici mesnih zajednica Zabrđe i Кamenovo, Relja Stepanović i Bojan Milovanović.

Svečanosti su prisustvovali i generalni direktor „PZP Požarevac“ Milorad Bakalović i načelnik Policijske uprave Požarevac Srđan Lazić. Više o tome u prilogu ispod fotografija.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA