BeogradLazarevacSportVesti

Otvorena prodavnica Proteini.si u Lazarevcu

U Lazarevcu je u subotu 28. decembra u sklopu Stop šop ritejl parka otvorena prodavnica Proteini.si. Prodavnica koja je počela sa radom, 15. je koja posluje u našoj zemlji. U svom bogatom asortimanu nude mnoge suplemente, zdravu ishranu, pribor za trening i garderobu. Ovo je jedina prodavnica ovog tipa koja posluje u Lazarevcu a svojim potrošačima obećavaju brojne akcije u predstojećem periodu.

Proteini.si Shop je prva radnja ovakvog tipa koja je otvorena u Lazarevcu i petnaesta u našoj zemlji. U svojoj bogatoj ponudi Proteini.si nude veliki izbor suplemenata, energetskih čokoladica, napitaka, vitamina i minerala. Za sve one koji se aktivno bave sportom i zdravije se hrane, kao i rekreativce, ova radnja će biti pravi izbor. Ovde vas očekuje stručno i ljubazno osoblje svakog dana.

Kao i u ostalim prodavnicima, i u Lazarevcu možete dobiti stručne savete savetodavaca a tiču se suplementacije. Proteini.si šop u Lazarevcu se nalazi u ritejl parku Stop šop i radno vreme je svaki dan od 10 ujutru do 10 uveče.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA