Otvorene 42. radničke sportske igre EPS-a u Vrnjačkoj banji

U Vrnjačkoj Banji svečano su otvorene 42. radničke sportske igre radnika “Elektroprivrede Srbije”. Tokom tri dana takmičenja, najbolje ekipe ugljara, termaša, hidraša, distributera i pete koordinacije nadmetaće se u 16 disciplina. Organizator sportskih susreta je Sindikat radnika EPS-a, koji na ovaj način nastavlja tradiciju druženja i sportskog nadmetanja zaposlenih u jednom od najvećih i najuspešnijih javnih preduzeća u zemlji.

Tradicionalno, radničke sportske igre su otvorene intoniranjem himne Srbije. U kratkom obraćanju takmičarima se obratio predsednik Sindikata “Elektroprivrede Srbije” Milan Đorđević. On je svim kolegama poželeo uspešno i fer nadmetanje bez povreda ističući da su svi učesnici ujedno i pobednici. Svim takmičarima fer plej i dobar uspeh u svojim disciplinama poželeo je profesor Dejan Popović, predsednik Saveta agencije za energetiku.

U ime Nadzornog odbora “Elektroprivrede Srbije” radnicima se obratio Aleksandar Gajić. On je rekao da je uloga Sindikata dobra naročito kada je u pitanju rehabilitacija radnika kao i njihova sindikalna prava. Gajić je rekao da je doneta nova odluka o stimulativnim otpremninama za prevremene starosne penzije.

Na 42. radničkim sportskim igrama u 16 disciplina takmičiće se Koordinacija za proizvodnju uglja, ekipa Koordinacije za proizvodnju termoenergije, Koordinacija za proizvodnju hidroenergije, ekipa pete koordinacije i Koordinacija za distribuciju električne energije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA