BeogradLazarevacVesti

Paketi pomoći za 101 bebu rođene u novembru i decembru prošle godine

GO Lazarevac nastavila je svoj program pomoći porodiljama, a ovoga puta pakete je dobila 101 beba rođena u novembru i decembru prošle godine. Pakete su prisutnima uručili zamenik predsednika Miloje Živanović, predsednica Saveta za zdravtsvo opštine Lazarevac Danica Bukvić i član veća Branko Kuzmanović uz poruku da će lokalna zajednica i u narednom periodu nastaviti realizaciju programa pomoći porodiljama a u cilju podsticaja nataliteta.

Paketi pomoći za 101 bebu

Gradska opština Lazarevac ovom akcijom ispunjava plan i program Saveta za zdravstvo a ovoga puta pakete je dobila 101 beba. Roditelje je pozdravio zamenik predsednika GO Lazarevac Miloje Živanović i napomenuo da je u prošloj godini rođeno 600 beba.

Paketi pomoći za 101 bebu
Miloje Živanović

Ovo je možda skroman poklon, čija je vrednost oko 10 hiljada dinara, ali ćemo se potruditi da vam u buduće pomažemo još više – poručio je Živanović.

Paketi pomoći za 101 bebu
Tomislav Rikanović

Poklon možda jeste skroman ali svakako predstavlja znak pažnje i težnju opštinskog rukovodstva da podrži roditelje. Čestitamo roditeljima a posebno porodici Martinović, koja je u prethodnoj godini dobila trojke ali i svim drugim parovima koji su se ostvarili u ovoj ulozi – rekao je predsednik skupštine GO Lazarevac Tomislav Rikanović.

Paketi pomoći za 101 bebu

Iz GO Lazarevac pozivaju sve majke koje su se porodile tokom novembra i decembra a nisu prisustvovale svečanoj dodeli, da se jave u opštinsku upravu u kancelariju broj 58.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA