BeogradLazarevacVesti

Pehar Kupa Srbije u rukama odbojkašica Železničara iz Lajkovca

Odbojkašice “Železničara“ iz Lajkovca su po treći put u svojoj istoriji, osvojile trofej namenjen najboljoj ekipi u takmičenju za Kup Srbije. One su u Vrnjačkoj Banji u velikom finalu bile uspešnije od komšijskog sastava iz Uba, ostvarivši pobedu rezultatom 3:0.  Pehar Kupa Srbije u RTV GEM donele su srednji bloker Anica Kutlašić i sportska direktorka Ivana Lazarević.

zok 1Veliki trijumf odbojkašica “Železničara“ iz Lajkovca koje su pehar Kupa Srbije ponovo donele u Lajkovac ublažila je jedino korona. Verni navijači ovog kluba bili su onemogućeni da prisustvuju utakmici, a izostao je i doček koji bi sudeći po oduševljenju sugrađana bio veći i spektakularniji od svih prethodnih. Ubedljiva pobeda u komšijskom derbiju uvek znači trijumf, ali pobeda u finalu Kupa Srbije je istorijski uspeh i ponos celog grada. Proslava je na žalost izostala.

Ivana Lazarević je sportska direktorka  ŽOK “Železničar“ Lajkovac, do nedavno trener ekipe. Pre dve godine ona je na pobedničkom postolju podigla pehar Kupa Srbije. Ovoga puta bila je van terena.

U uslovima svetske pandemije sve svrste sportova, posebno oni dvoranski se suočavaju sa brojnim problemima i izazovima. Neizvesna i teška sezona za lajkovačke odbojkašice završila se ipak uspehom.

I da se podsetimo finalnog meča koji je ponovo doneo pehar u Lajkovac. Od prvog trenutka lajkovačke odbojkašice predvođene i na ovoj utakmici, maestralnom Anom Bjelicom, nisu dozvolile rivalu da im ozbiljnije pripreti. Sastav Železničara delovao je sigurno kako u organizaciji napada, tako i kada se trebalo braniti.Ubljanke su dale sve od sebe, ali ovoga puta su devojke iz Tamnave morale da pruže ruku i čestitaju boljem.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA