Penzioneri Lazarevca nagrađeni ekskurzijom

U okviru programa koji realizuje Gradska opština Lazarevac organizovan je poklon izlet za 150 penzionera sa teritorije naše opštine. Naše najstarije sugrađane koji će obići Kalemegdan, Vazduhoplovni muzej i znamenitosti Beograda ispratili su državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Bojan Stević, predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić i član veća Nenad Bačanac.

Na kraju ove godine GO Lazarevac u okviru svog programa koji ima za cilj poboljšanje uslova života starijih sugrađana, organizovala je poklon izlet za 150 penzionera. Za sve izlete za najstarije sugrađane obezbeđen je licenciran vodič i zdravstveni radnik, a izlet tehnički organizuje ”Lastra”. U ime GO Lazarevac srećan put poželeli su im državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Bojan Stević, predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić i član veća GO Lazarevac Nenad Bačanac.

Član veća GO Lazarevac Nenad Bačanac najavio je da će i u narednom periodu biti nastavljena organizacija ovakvih i sličnih programa na inicijativu starijih od 55 godina, a s obzirom na interesovanje najstarijih za ovakav vid druženja ovaj program će biti nastavljen i u narednoj godini.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA