BeogradLazarevacVesti

Planinarska akcija „Šetajmo za zdravlje – Letu u zagrljaj“ u subotu 18. juna od 09 časova

U organizaciji PD „Vis“ a uz podršku GO Lazarevac, u subotu 18. juna u okviru manifestacije „Dani Lazarevca“ biće održana planinarska akcija „Šetajmo za zdravlje – Letu u zagrljaj“. Tim povodom u sali predsedništva održan je radni sastanak organizatora sa predstavnicima škola. Šetaće se stazama u dužini od 13 i 20 kilometara a početak akcije je u subotu od 09 časova.

Štejamo za zdravlje

Duži niz godina članovi PD „Vis“ organizuju šetnje za Lazarevčane a posebno one najmlađe. Cilj je afirmacija šetnje i promocija ativnosti planinarskog društa a članovi  „Vis“-a uspeli su da u svoj program uvrste čak četiri šetnje godišnje, koje su prilagođene svim godišnjim dobima. Planirano je da šetnja počne u subotu od 9 časova a očekuje se veliki broj naših sugrađana, posebno onih najmlađih.

Štejamo za zdravlje sastanak u opštini

U subotu će se pešačiti stazama u dužini od 13 i 20 kilometara. Staze su srednje lake, kako kažu planinari iz ovog društva i dodaju da je veći deo staza kroz šumu. Napominju da je potrebno poneti vodu i da se prognozira lepo vreme koje će svakako pogodovati šetnji.

Podršku organizaciji šetnje pružila je i GO Lazarevac a sama akcija biće organizovana u okviru manifestacije „Dani Lazarevca“.

Šetajmo za zdravlje

Okupljanje učesnika zakazano je za subotu 18. jun od osam časova, start šetnje je u devet a sve informacije o samoj akciji možete dobiti i od članova PD „Vis“.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA