BeogradLajkovacSport

Plesni spektakl u Lajkovcu 17. marta

Srbija u subotu bira predstavnike za svet. Takmičenje u plesu najvišeg nacionalnog ranga biće održano u Hali sportova u Lajkovcu, pod pokroviteljstvom Ministarstva za sport i omladinu Republike Srbije i Opštine Lajkovac.

U pitanju su: Prva liga, Super Liga, Kup Srbije i Državno prvenstvo u standardnim plesovima. Domaćin takmičenja je Plesni klub RMP iz Lazarevca. Učešće u takmičenju uzeće 22 kluba.

Najbolji srpski sportski plesni parovi i formacije iz 22 kluba dolaze u subotu 17. marta u Halu sportova Lajkovac na takmičenje za svoje prve ovogodišnje bodove, kao i za osvajanje prestižnih mesta u svim starosnim kategorijama. Ove godine u Hali sportova takmičiće se 620 najboljih plesača iz cele Srbije.

Gala finale najboljih superligaša i državno prvenstvo u standardnim plesovima počinje u 19.30 časova i za taj deo programa ulaz je besplatan.

Organizatori su Plesni savez Srbije i plesni klub „RMP Kolubara”. Takmičenje je najvišeg nacionalnog ranga i organizuje se pod pokroviteljstvom Ministarstva za sport i omladinu Republike Srbije i Opštine Lajkovac. U pitanju su Prva liga i Superliga u latino plesovima, Kup Srbije i Državno prvenstvo u standardnim plesovima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA