„Plesom do mature“ za osmake iz Stepojevca

U sklopu manifestacije „Dani Stepojevca“, u Osnovnoj školi „Vuk Stefanović Karadžić“ organizovana je manifestacija „Plesom do mature“ na kojoj su ispraćeni osmaci. Direktorka škole Verica Anđelić svim osmacima poželela je mnogo zdravlja i sreće i da završni ispit, koji im predstoji, urade na najbolji mogući način i upišu školu koju žele. Ove godine u stepojevačkoj školi 42 učenika su završila osmogodišnje obrazovanje.

Plesom do mature

U Osnovnoj školi „Vuk Stefanović Karadžić“ u Stepojevcu organizovan je isporaćaj osmaka „Plesom do mature“. Događaj koju su učenici pripremili zajedno sa svojim nastavnicima organizovan je u okviru manifestacije „Dani Stepojevca“, pa su poslednji dan osnovnog obrazovanja sada već bivši osmaci proveli uz pesmu i igru i na najbolji način se oprostili od škole.

Plesom do mature

U ime svojih kolega direktorka škole Verica Anđelić poželela im je dobro zdravlje i uspeh tokom daljeg školovanja.

Verica Anđelić
Verica Anđelić

Generacijom koja je ispraćena direktorka Anđelić je itekako zadovoljna, napominjući da su tokom školovanja imali značajne uspehe na brojnim nadmetanjima.

Plesom do mature

Budući srednjoškolci zadovoljni su proslavom koja je upriličena u njihovu čast. Kažu da su tužni što se rastaju, ali da će sa svojim drugarima ostati u kontaktu i u budućnosti.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA