Počela grejna sezona u Lazarevcu, bez poskupljenja do kraja godine

Grejna sezona na teritoriji Gradske opštine Lazarevac počela je u petak 8. oktobra, izjavio je na konferenciji za novinare direktor Javnog preduzeća „Toplifikacija“ Vukašin Janjević. U prethodnom periodu vršene su hladne probe i dopunjavan je sistem, kako bi sve bilo spremno za sezonu grejanja. Prema Janjevićevim rečima cena grejanja se neće menjati sigurno do kraja ove godine.

Grejna sezona u Lazarevcu

Nakon hladnih probi i dopunjavanja sistema, sezona grejanja na teritoriji opštine Lazarevac zvanično je počela u petak 8. oktobra. Direktor „Toplifikacije“ Vukašin Janjević kaže da ima sitnih intervencija, i da je sistem trenutno stabilan. U prethodnom periodu bilo je problema u gornjim delovima grada ali su oni rešeni tokom jučerašnjeg dana.

Vukašin Janjević
Vukašin Janjević

Cena grejanja se neće menjati sigurno do kraja ove godine, a ukoliko dođe do korekcije tokom 2022, neće biti velikog poskupljenja, kaže Janjević.

Javno preduzeće „Toplifikacija“ je na nivou kapaciteta koji ne dozvoljava značajnije širenje mreže. U ovom preduzeću se nadaju da bi tokom sledeće godine ipak moglo doći do većeg proširenja toplifikacione mreže.

Toplana

Direktor „Toplifikacije“ Vukašin Janjević uputio je apel potrošačima da više povedu računa o svojim instalacijama, jer su one u nadležnosti korisnika, i podsetio da značajan broj kvarova tokom grejne sezone upravo nastane zbog nesređenih instalacija.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA