LazarevacObrazovanjeVesti

Počela prijava ispita za vanredne učenike u TŠ „Kolubara“

Prijava ispita za vanredne učenike u Tehničkoj školi „Kolubara“ počela je danas i trajaće do petka 22. maja, u terminu od 9 do 13 časova.

Tehnička škola u Lazarevcu

Polganje ispita će početi 25. maja i trajaće do kraja meseca. Za sve učenike ove škole traje onlajn nastava, a učenici završnog razreda će od 1. do 3. juna, ukoliko su nezadovoljni, imati priliku da poprave ocene. Završni maturski ispiti biće održani od 3. do 12. juna, rekao je za Gem direktor Tehničke škole „Kolubara“ Radoslav Sretković.

Radoslav Sretković
Radoslav Sretković

Svi učenici koji vanredno polažu, ispite mogu prijaviti od danas pa do petka 22. maja u vremenu od 9 do 13 časova. Kandidati koji polažu ispite, moraju pri polaganju koristiti zaštitne maske i rukavice. U jednoj učionici neće moći da bude prisutno više od deset kandidata.

TŠ Kolubara

Za sve učenike Tehničke škole u toku je onlajn nastava koja će trajati do kraja meseca. Onlanj nastavom, koja je uvedena zbog epidemije koronavirusa, zadovoljan je direktor Radoslav Sretković. On je naglasio da će od 3. do 12. juna biti napravljen raspored polaganja maturskih ispita po obrazovnim profilima.

Dežurstva u školi i dalje postoje a izvršena je i dezinfekcija i ona će biti nastavljena do kraja drugog polugodišta.

Tehnička škola Kolubara

Sretković je ovom prilikom rekao i da je koronavirus sprečio učenike ove škole da otputuju na Evropsko prvenstvo koje je trebalo da bude održano u Slovačkoj. On se nada da će se ovo takmičenje održati naredne godine.

TŠ Kolubara Lazarevac

Sve važne informacije učenici mogu naći i na zvaničnom sajtu Tehničke škole „Kolubara“.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA