BeogradLazarevacVesti

Podela kolica za bebe rođene u maju ove godine

U Skupštinskoj sali Gradske opštine Lazarevac organizovana je podela dečijih kolica za bebe koje su rođene u maju ove godine, a čiji roditelji su se do ovog trenutka prijavili na Javni poziv koji je raspisala lazarevačka opština. Kolica sa nosiljkom za 48 beba dodelili su predsednik GO Lazarevac Bojan Stević, predsednik Skupštine Bojan Sinđelić i član Veća Zoran Živanović.

U cilju povećanja nataliteta i pružanje podrške roditeljima, GO Lazarevac i tokom ove godine deliće besplatna kolica sa nosiljkom za sve koji se budu prijavili na konkurs. U maju ove godine prijavilo se 48 roditelja kojima su na ovoj dodeli predsednik opštine i članovi opštinskog rukovodstva uručili poklon kolica.

Pored dodele poklon kolica, predsednik je podsetio roditelje da će u narednim danima biti organizovana podela autosedišta za bebe čiji su se roditelji javili na konkurs.

Tokom prethodne godine GO Lazarevac dodelila je preko 500 kolica sa nosiljkom i skoro isti broj autosedišta a ova praksa biće nastavljena i u narednom periodu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA