Podeljeni sertifikati polaznicima škole šminkanja

U sali predsedništva Gradske opštine Lazarevac svečano su uručeni sertifikati agencije “Smart art“ za osam polaznica koje su uspešno prošle besplatnu školu šminkanja. Besplatnu obuku organizovala je Kancelarija za mlade GO Lazarevac u saradnji sa Kancelarijom za mlade Grada Beograda.

Od 10. decembra besplatnu obuku Kancelarije za mlade GO Lazarevac pohađalo je osam polaznica koje su po odluci komisije ispunile sve uslove konkursa. Projekat “Škola šminkanja“ podržan je i od strane Kancelarije za mlade Grada Beograda, a organizatori i korisnice su zadovoljni kako postignutim rezultatima tako i tokom obuke.

Intenzivnu obuku tokom petnaest časova, po rečima Saše Dobrijevića vlasnika agencije “Smart art“, svih osam polaznica je uspešno prošlo, a postoji mogućnost i nastavka saradnje na daljoj edukaciji.

Sa novim sertifikatima u novoj godini polaznice očekuju nove mogućnosti kada je zaposlenje u pitanju, kako u salonima lepote tako i samostalno. Većini od njih se ostvario životni san da kroz kreativnost na tržištu nege lepote obezbede sebi egzistenciju. Kancelarija za mlade će nastaviti svoje aktivnosti u cilju realizacije sličnih projekata koji pomažu mladima da ostvare svoje snove i pronađu nove mogućnosti zarade i egzistencije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA