Pojedini objekti u STOP SHOP ritejl parku sa skraćenim radnim vremenom

Nakon uvođenja novih mera Vlade Republike Srbije, i odluke o zatvaranju svih objekata, kafica, restorana, STOP SHOP obaveštava da je radno vreme ritejl parkova u narednom periodu je od 10h do 15h.

Povodom situacije nastale pojavom pandemije COVID-19, kao i u svim zemljama u kojima je Immofinanz prisutan, iz kompanije navode da posluju u skladu sa međunarodnim standardima, zakonima Republike Srbije i propisima lokalnih samouprava.

Stop Shop u Lazarevcu

U saopštenju navode da u svih deset STOP SHOP objekata u Srbiji slede preporuke i uputstva Svetske zdravstvene organizacije i Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Kontinuirano obavljaju sanitizaciju i dezinfekciju kako bi obezbedili bezbedno okruženje za posetioce i zaposlene.

S tim u vezi, u skladu sa propisima koje je definisala Vlada Srbije, kao i lokalne vlasti, Immofinanz je doneo odluku o skraćenju radnog vremena u svih deset  STOP SHOP objekata u Srbiji. Imajući u vidu da je zatvaranje prodavnica pojedinačna poslovna odluka svakog zakupca, kompanija Immofonanz ne može doneti odluku u njihovo ime.

Sve dalje odluke ili eventualna zatvaranja, u narednom periodu biće takođe donete u skladu sa merama i propisima koje odrede nadležni organi.

 

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA