IzboriLazarevacVesti

Pokret Dosta je bilo Lazarevac počeo prikupljanje potpisa za junske izbore

Opštinski odbor pokreta Dosta je bilo Lazarevac počeo je prikupljanje potpisa za predstojeće izbore koji su zakazani za 21. jun.

Prikupljanje potpisa

U ovom pokretu su izrazili zadovoljstvo brojem građana koji su izrazili spremnost da podrže njihovu listu. Kako ističu, do 15 časova 25 Lazarevčana je pružilo podršku pokretu, a u pitanju su uglavnom mlađi sugrađani. Oni se nadaju dobrom rezultatu i prelasku cenzusa od tri odsto.

Štand pokreta Dosta je bilo

Članovi pokreta Dosta je bilo u Lazarevcu počeli su 20. maja tačno u podne sa prikupljanjem potpisa građana za predstojeće izbore koji će se održati 21. juna. Oni su zadovoljni brojem građana koji su pružili svoju podršku pokretu. Za tri sata prikupljeno je 25 potpisa, izjavila je Suzana Lazarević iz pokreta Dosta je bilo. Ona je izrazila zadovoljstvo činjenicom da su pokret podržali pre svega mladi ljudi.

Suzana Lazarević
Suzana Lazarević

Srbiji je potreban sistem, vladavina prava i pravna država, poštovanje Ustava, nezavisna zakonodavna, sudska i izvršna vlast, poručuju u pokretu Dosta je bilo.

Prikupljanje potpisa za izbore

Ideja bojkota ima smisla samo ako cela opozicija ne učestvuje na izborima. Dosta je bilo se odlučio na izlazak na predstojeće izbore onog momenta kada je Pokret slobodnih građana objavio da ulazi u izbornu trku.

U lazarevačkom odporu pokreta Dosta je bilo su optimistični i veruju da će, uz podršku sugrađana, lako preći cenzus i nakon 21. juna postati parlamentarna stranka u Gradskoj opštini Lazarevac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA