Pokušali da unište privremenu instalaciju za nesmetano snabdevanje vodom u Ulici Milovana Lazarevića

Ulica Milovana Lazarevića zatvarena je za saobraćaj zbog izvođenja radova na rušenju kolovozne konstrukcije i iskopu saobraćajnice za potrebe rekonstrukcije ulice i izgradnje nedostajuće infrastrukture. Kao što je ranije najavljeno, izvode se radovi na zameni novog cevovoda u dužini od oko 1800 metara. Stari cevovod je od azbesta i promera fi 100, dok će se zamenom dobiti novi cevovod od fi 160, odnosno stabilnije vodosnabdevanje.

Trenutno su potrošači priključeni na privremeni cevovod, kako bi stanovnici ove ulice imali stabilno snabdevanje tokom trajanja radova na kompletnoj rekonstrukciji ulice u kojoj se pored zamene vodovodne mreže radi i fekalna, kišna kanalizacija, trotoar i trup puta.

Predstavnici opštine Lazarevac na terenu su naišli na opstrukcije nesavesnih i zlonamernih osoba koji su pokušali da unište privremenu instalaciju koja je postavljena kako bi građani Ulice Milovana Lazarevića imali nesmetano snabdevanje vodom. Apelovali su na savesne građane za strpljenje ali i na one nesavesne da ne nanose štetu građanima ove ulice i izvođaču radova.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA