Lajkovac

Ponovljeni Javni uvid

Ponovljeni Javni uvid u Nacrt Izmene i dopune Prostornog plana opštine Lajkovac – usaglašavanje sa odredbama Zakona o planiranju i izgradnji i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Izmene i dopune Prostornog plana opštine Lajkovac – usaglašavanje sa odredbama Zakona o planiranju i izgradnji na životnu sredinu održaće se od 15. avgusta do 29. avgusta 2018. godine u trajanju od 15 dana, svakog radnog dana u holu ispred velike sale zgrade Opštine Lajkovac, ul. Omladinski trg br.1, u vremenu od 7 do 15 časova.

Fizička i pravna lica primedbe na Nacrt Izmene i dopune prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja, mogu dostaviti u pisanoj formi, Odeljenju za urbanističke poslove i prostorno planiranje opštine Lajkovac, preko pisarnice Opštinske uprave opštine Lajkovac, u toku trajanja javnog uvida, zaključno sa 29. avgustom 2018. godine.

Lajkovac

Glavni urbanista opštine Lajkovac, kancelarija broj 311, treći sprat, svim zainteresovanim fizičkim i pravnim licima koji izvrše uvid u izloženi Nacrt Izmene i dopune prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja, pružaće potrebne informacije i stručnu pomoć u vezi sa pojedinim rešenjima i eventualnim dostavljanjem primedbi i predloga.

JAVNA SEDNICA KOMISIJE ZA PLANOVE OPŠTINE LAJKOVAC biće održana po završetku ponovljenog javnog uvida, u utorak 11. septembra 2018. godine, sa početkom u 10.00 časova, u velikoj sali zgrade Opštine Lajkovac, ul. Omladinski trg br.1.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA