Poslednji pozdrav Miroslavu Iliću

Posle kratke i teške bolesti u svojoj 77. godini preminuo je Miroslav Ilić, dugogodišnji sekretar Udruženja penzionera opštine Lazarevac.

Miroslav Ilić je rođen 1944. godine u Bogovađi. Završio je višu školu socijalnog rada, dok je ceo svoj život posvetio humanitarnom radu i poboljšanju rada ustanova socijalne zaštite.

Tokom svog radnog veka bio je na čelu tadašnjeg Zavoda za zapošljavanje, Centra za socijalni rad, PU “Rakila Kotarov Vuka“ kao i  Radio Lazarevca.

Miroslav Ilić
Miroslav Ilić

Iza njega će ostati dela. Za vreme njegovog desetogodišnjeg mandata na čelu PU “Rakila Kotarov Vuka“, ozidani su objekti vrtića u Zeokama, Rudovcima, Županjcu, Čibutkovici, Petki, Šopiću…

Na mesto sekretara Udruženja penzionera opštine Lazarevac postavljen je 2005. godine. Bio je začetnik ideje o organizovanju humanih akcija kao što su: Bazara zdravlja, brojne posete predškolskim ustanovama, kao i akcije podele paketa osnovnih životnih namirnica ugroženim kategorijama.

Sa posebnom pažnjom i poštovanjem odnosio se i prema medijima koje je revnosno obaveštavao o svim aktivnostima. Pamtićemo ga po dostojanstvu i ljudskoj veličini.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Komentar na vest “Poslednji pozdrav Miroslavu Iliću

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA