Potpisan ugovor između EPS-a i PRO TENT-a

Ugovor o uslugama vredan 6,9 milijardi dinara na dve godine potpisali su v.d. direktora JP EPS Milorad Grčić i direktor PRO TENT-a Slobodan Vujičić. Na ovaj način unapređen je ugovor između ova dva preduzeća potpisan pre tri godine i sada se odnosi na sve ogranke EPS-a u celoj  Srbiji. Potpisivanju su prisustvovali predstavnici rukovodstva EPS-a, TENT-a, PRO TENT-a, Sindikata EPS-a i Kolubare i GO Obrenovca.

V.d. direktora JP EPS Milorad Grčić i direktor PRO TENT-a Slobodan Vujičić potpisali su Ugovor o pružanju usluga, koji je kako su istakli od istorijskog značaja za izdvojena preduzeća, zaposlene, srpsku energetiku i Obrenovac. V.d direktora JP EPS Milorad Grčić istakao je da se na ovaj način rešavaju problemi stvoreni 2003. godine izdvajanjem preduzeća iz EPS-a. Saradnja između EPS-a i PD PRO TENT-a započeta pre tri godine potpisivanjem ugovora, sada je podignuta na viši nivo naglasio je Grčić.

Ovim projektom osigurana je budućnost PRO TENT-a i izdvojenih preduzeća iz EPS-a, rekao je direktor PRO TENT-a Slobodan Vujičić i naglasio da je ovaj ugovor najveće finansijske vrednosti do sada.

Predsednik Sindikata zaposlenih u EPS-u Milan Đorđević naglasio je da je ovaj ugovor od ogromnog značaja i čuva poslovodstvo, sindikat i zaposlene u EPS-u. Đorđević je podsetio da je nedavno potpisan i trojni sporazum između Sindikata i rukovodstva EPS-a i PRO TENT-a.

Ovaj dan je jedan od najvažnijih dana u istoriji GO Obrenovac, rekao je predsednik Miroslav Čučković i podsetio da ovaj ugovor znači i sigurnu egzistenciju za sve zaposlene i njihove porodice.

Vrednost ugovora kojim se garantuje sigurnost radnika i stabilnost PD PRO TENT je 6,9 milijardi dinara i potpisan je na dve godine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

2 komentara na vest “Potpisan ugovor između EPS-a i PRO TENT-a

 • 13. februara 2020. at 17:08
  Permalink

  Molim vas,recite mi koja je visina mesečne zarade elektromontera sa trećim stepenom a koji radi u eps-u preko agencije pro tent,hvala unapred i srdačan pozdrav!

  9
  1
  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA