BeogradLazarevacPolitikaVesti

Potpredsednik SNS Marko Đurić posetio MZ Petka

Potpredsednik SNS Marko Đurić posetio je MZ Petka i sa članovima glavnog odbora SNS Miloradom Grčićem, Bojanom Stevićem i Bojanom Sinđelićem obratio se prisutnim građanima, simpatizerima, članovima i koalicionim partnerima.

Na skupu u MZ Petka predsednik OO SNS Lazarevac i član glavnog odbora SNS Bojan Stević je podsetio da je od prethodne vlasti ostao samo dug od 1,5 milijardi dinara u budžetu Beograda.

Potpredsednik SNS Marko Đurić posetio je MZ Petka

Sada imamo 500 miliona vraćenih dugova, 1100 gradilišta širom Beograda, očekuje nas otpočinjanje izgradnje metroa što je višedecenijski san, zatim kilometri puteva širom Srbije i Beograda, vodovodna i kanalizaciona mreža – rekao je Stević.

Član Glavnog odbora Bojan Sinđelić se zahvalio svim prisutnima na podršci i naglasio da su Aleksandar Vučić i SNS uvek imali jako uporište i sigurnu pobedu u MZ Petka.

Potpredsednik SNS Marko Đurić posetio je MZ Petka

Da bi jedno društvo napredovalo potrebno je postići političku i ekonomsku stabilnost i izgraditi infrastrukturu, to je dokazao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i pokazao da svi koji žive u Srbiji imaju pravo na jednake uslove života, to se ne može učiniti preko noći jer Srbija se nije ni urušila preko noći – naglasio je član glavnog odbora SNS Milorad Grčić.

Potpredsednik SNS Marko Đurić je naglasio da kada je reč o izborima u Beogradu, gotova da našim ljudima ne treba ništa posebno objašnjavati, svi odlično znamo ko su akteri na političkoj sceni i  svi imaju iza sebe i biografiju i ličnu kartu i dela i nedela dobro poznata.

Svi odlično znamo da se na ovim izborima kandiduje politika koja hoće da popravlja, gradi i razvija Beograd koji je decenijama nazadovao i politika ljudi koji su čitavih svojih političkih karijera samo gledali kako da uvećaju svoje lično bogatstvo.

Đurić je istakao da građani 4. marta biraju između tajkunske politike koja je Beograd 2012. godine ostavila u dugovima i politike SNS-a i Aleksandra Vučića čiji je cilj da nastavi da gradi Beograd i nastavi put oporavka, jer razvoj Beograda će uticati i na bolji život ne samo njegovih građana već cele Srbije.

Potpredsednik SNS Marko Đurić posetio je MZ Petka
Marko Đurić

Nakon svih decenija propadanja moramo postaviti svoje ciljeve, faktore stabilnosti o kojima govori i predsednik Srbije Aleksandar Vučić a stubovi politike su politička stabilnost Srbije i jačanje regionalne stabilnosti i ekonomski razvoj i samo tako možemo da ostvarimo i sve naše nacionalne ciljeve – rekao je potpredsednik SNS-a Marko Đurić.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA