Potpredsednik SPS Đorđe Milićević posetio Lazarevac

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije Đorđe Milićević posetio je stranačke kolege u Lazarevcu, u finišu predizbornih aktivnosti za predstojeće parlamentarne i lokalne izbore.

Arsenović i Milićević

Milićević je ovom prilikom poručio da je lista Socijalističke partije u Lazarevcu spoj mladosti i iskustva i izrazio očekivanje da će kandidat ove stranke Aleksandar Arsenović nakon izbora postati predsednik opštine.

Đorđe Milićević
Đorđe Milićević

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije Đorđe Milićević kaže da mu je drago što se nalazi u Lazarevcu u, kako je rekao, crvenom bastionu, kada je reč o odborima na teritoriji Beograda i naglasio da veruje da će SPS pobediti na lokalnim izborima u Lazarevcu.

Kada su u pitanju parlamentarni izbori, Milićević veruje da će SPS ostvariti bolji rezultat nego na prethodnim izborima.

SPS JS logo

Finiš kampanje Socijalističke partije Srbije desiće se upravo u Lazarevcu, u četvrtak 18. juna, kada će se građanima na platou kod Rudarske česme, sa početkom od 18 časova, na završnoj konvenciji obratiti lideri koalicije SPS – Jedinstvena Srbija, Ivica Dačić i Dragan Marković Palma.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA