BeogradLazarevacVesti

Predata sindikalna lista Miodraga Rankovića

Potpise zaposlenih u Rudarskom basenu „Kolubara“ za predstojeće sindikalne izbore podnela je lista čiji je nosilac aktuelni predsednik Sindikalne organizacije „Kolubara“ Miodrag Ranković. Prikupljanje potpisa počelo je u ponedeljak, 24. oktobra, a ova lista sakupila je do sada 5232 potpisa zaposlenih, izjavio je predsednik Sindikata „Kolubare“ Miodrag Ranković i zahvalio svim radnicima koji su pružili podršku. Sindikalni izbori u Rudarskom basenu „Kolubara“ biće održani 23. i 24. novembra.

Predaja sindikalne liste

Sindikalna lista za predstojeće redovne izbore u Rudarskom basenu „Kolubara“, čiji je nosilac aktuelni predsednik Sindikata „Kolubare“ Miodrag Ranković predata je centralnoj izbornoj komisliji. Ovu listu podržalo je do sada 5232 zaposlenih, rekao je Ranković i svima zahvalio na podršci. Pozvao je i one radnike koji nisu potpisali listu, da izađu na izbore.

Miodrag Ranković
Miodrag Ranković

Sindikalna lista koju predvodi Miodrag Ranković sastoji se od velikog broja mladih ljudi, i ona je spoj mladosti i iskustva, poručeno je na konferenciji za novinare.

Ukoliko dobiju podršku zaposlenih na izborima, članovi Sindikata boriće se pre svega za poboljšanje ekonomske situacije radnika i njihovih zarada.

Sindikat Kolubare

Sindikalni izbori u RB „Kolubara“ raspisani su u petak, 21. oktobra, i biće održani 23. i 24. novembra.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA