Predsednik DSS Miloš Jovanović posetio Lajkovac

Pokret ”Metla” izaći će na predstojeće izbore. Preostalo je još da 29. februara ovu odluku predsedništva i izvršnog odbora potvrdi i glavni odbor DSS, rekao  je tokom posete opštinskom odboru u Lajkovcu predsednik stranke Miloš Jovanović.

Pokret Metla 2020 u Lajkovcu

Pokret „Metla 2020“ doneo je odluku da ide na predstojeće parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore. Ovu odluku je članstvu tokom posete opštinskom odboru DSS Lajkovac saopštio predsednik stranke Miloš Jovanović. U subotu kada o ovoj odluci treba da se izjasni Glavni odbor DSS na svim članovima je da po sopstvenoj savesti glasaju da li su za borbu ili bojkot izbora. Odluka je doneta između ostalog zato što se radi o redovnim izborima, predviđenim Ustavom, ali kako je rekao Jovanović u ovom trenutku bojkot nije put kojim se može doći do promena.

Miloš Jovanović predsednik DSS
Miloš Jovanović predsednik DSS

Spuštanje cenzusa na tri odsto odluku DSS o izlasku na izbore je samo otežalo i to u moralnom smislu. Naš cilj je da u Srbiji dođe do korenitih promena, rekao je Jovanović i naveo tri glavna cilja pokreta ”Metla”.

OO DSS Lajkovac članovi

Tokom posete predsednika stranke definisane su aktivnosti tokom predizborne kampanje opštinskog odbora DSS u Lajkovcu.

OO DSS Lajkovac rukovodstvo

“Metla ” je novi politički pokret koji je osnovan pre gotovo četiri meseca. Okosnice pokreta su Demokratska stranka Srbije, Grupa za prosperitet Srbije, Udurženje starosedelaca iz Kraljeva kao i Tim za život.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA