Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević najavio kapitalne projekte

 Tokom predstojeće građevinske sezone na teritoriji GO Lazarevac počeće izgradnja tri kapitalna objekta dečije i socijalne zaštite najavaio je predsednik GO Lazarevac Bojan Stević gostujući u studiju RTV GEM. Tokom naredne nedelje, kako je istakao predsednik Stević biće potpisani ugovori sa izvođačima radova na projektu izgradnje objekta predškolske ustanove u Stepojevcu i vodosistema u Arapovcu i Mirosaljcima.

bojan s

Sekretarijat za  obrazovanje Grada Beograda finansiraće izgradnju tri značajna objekta na teritoriji GO Lazarevac. Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević je najavio početak realizacije ovih projekata među kojima je i izgradnja fiskulturne sale TŠ ”Kolubara” vrednosti 120 miliona dinara.

Realizacija ovih projekata počeće za mesec dana,najavio je Predsednik Stević. Kako je rekao uskoro se očekuje i rešavanje problema vodosnabdevanja.

bojan s

U narednih godinu dana planirana je modernizacija saobraćajnica u dužini od 14 km u seoskim mesnim zajednicama širom GO Lazarevac. Planirana je i izgradnja 12 igrališta za decu, većina će ih biti u seoskim mesnim zajednicama. Stević je naglasio da je cilj ravnomerni razvoj gradskih i seoskim mesnih zajednica.

image_pdfKreiraj PDF dokument

2 komentara na vest “Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević najavio kapitalne projekte

 • 26. februara 2021. at 23:45
  Permalink

  Hoće li se graditi nešto u Trbušnici? Uguši se na LIPARU od fekalija. Barem pošaljite inspektore komunalne neka vide i naredne da se očiste septičke jame. Unapred zahvalna.

  Reply
  • 28. februara 2021. at 13:22
   Permalink

   Bravo za komentar. Nista bolje nije ni sa deponijama pored puta, od gvozdenog mosta u Krupevici do centra Kruševice. Da zlo bude veće, bacaju i ljudi koji žive tu.
   P. S. Poreklom su iz ekološke države!

   Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA