BeogradLazarevacVesti

Predsednik GO Lazarevac obišao radove na izgradnji nove gradske pijace

Predsednik Gradske opštine Lazarevac sa svojim saradnicima, članovima Veća GO Lazarevac i direktorima lazarevačkih javnih preduzeća Aleksandrom Rakićem i Milom Rankovićem obišao je radove koji se izvode na izgradnji nove gradske pijace – tržnice u Lazarevcu.

„Radovi na izgradnji novog objekta gradske pijace u Lazarevcu se odvijaju planiranom dinamikom i očekujemo da će ovaj objekat do kraja godine biti stavljen pod krov, kako bi mogli da se izvode unutrašnji radovi tokom zimskog perioda”, istakao je Stević i dodao da će ovaj objekat potpuno promeniti izgled ovog dela grada.

„Moram da napomenem da je Gradska opština Lazarevac uradila projekat sa kojim je konkurisala kod grada Beograda, odnosno Sekretarijata za investicije. Sredstva su odobrena, objekat se gradi i ponosan sam što smo uspeli da obezbedimo ovu veliku investiciju za građane naše opštine”, zaključio je Stević.

Objekat koji se gradi biće moderan i sadržaće otvorenu pijacu, lokale, magacinske prostore i saobraćajnicu pored objekta.

 

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA