BeogradIZBORI 2024LazarevacVesti

Predsednik Narodne stranke i kandidat za gradonačelnika ispred koalicije „Narodna lista – Ključ za pobedu“ Vladimir Gajić posetio štand stranke u Lazarevcu

Predsednik Narodne stranke i kandidat za gradonačelnika ispred koalicije „Narodna lista – Ključ za pobedu“ Vladimir Gajić posetio je štand stranke u Lazarevcu i razgovarao sa građanima. Obilazimo ovih dana rubne opštine u Beogradu i verujem da bi Lazarevac trebao da bude grad za sebe jer ima potencijala da bude samostalna lokalna samouprava, kaže Gajić i očekuje dobar rezultat na lokalnim i beogradskim izborima.

Predsednik Narodne stranke i kandidat za gradonačelnika ispred koalicije „Narodna lista – Ključ za pobedu“, Vladimir Gajić, danas je posetio štand stranke u Lazarevcu, gde je sa građanima razgovarao o budućnosti njihove opštine. U sklopu obilaska rubnih opština Beograda, Gajić je istakao da Lazarevac ima ogroman potencijal da postane samostalna lokalna samouprava.

Građani Lazarevca su imali priliku da izraze svoje stavove i predloge, a Gajić je naglasio važnost njihovog učešća u kreiranju budućnosti njihove zajednice. Dodao je da očekuje veliku podršku građana i da će opozicione stranke sigurno ostvariti dobar izborni rezultat.

„Narodna lista – Ključa za pobedu“ na lokalnim izborima je pod rednim brojem šest a na beogradskim pod rednim brojem osam.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA