Predsednik opštine Bojan Stević primio mlade boksere kluba „Grejtest“

U sali Predsedništva Gradske opštine Lazarevac predsednik Bojan Stević primio je mlade boksere kao i predsednika bokserskog kluba „Grejtest“ Nemanju Stolića povodom najave petog Grejtest opena koji će se u lazarevačkoj opštini održati od 15. do 17. aprila. Na ovom sprektakularnom turniru učestvovaće preko 100 takmičara iz 10 različitih zemalja.

Međunarodni bokserski turnir Grejtest open jubilarno po peti put biće održan u Gradskoj opštini Lazarevac. Turnir će biti organizovan u SRC „Kolubara“ i trajaće tri dana. Četvrtfinale održaće se 15. aprila, polufinale 16. a finale 17. aprila. Učešće će uzeti preko 100 takmičara iz 10 različitih zemalja. Ono što će razlikovati ovaj turnir od prethodna četiri je što će se bokseri boriti u dva ringa. Svi ljubitelji ove plemenite veštine imaće priliku da u aprilu prisustvuju velikom spektaklu, istakao je Stević.

Bojan Stević, predsednik GO Lazarevac
Bojan Stević, predsednik GO Lazarevac

Predsednik bokserskog kluba „Grejtest“ Nemanja Stolić istakao je na konferenciji za medije da je ovaj turnir jako značajan za celu opštinu Lazarevac, jer se na taj način promoviše naš grad. Stolić je rekao da će na ovom truniru uzeti učešće tri lazarevačka boksera, među kojima je Adam Krstović koji se nedavno takmičio na prvenstvu Evrope u Gruziji gde je postigao odlične rezultate.

Adam Krstović, mladi bokser Grejtesta trenira ovu plemenitu veštinu već tri godine i za to kratko vreme postigao je izvanredne rezultate. Najveći uspeh do sada postigao je na Državnom prvenstvu gde je proglašen za prvaka Srbije u ovom sportu.

U narednom periodu u Gradskoj opštini Lazarevac održaće se i pripreme juniorske reprezentacije, istakao je Stević.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA