BeogradLazarevacVesti

Predsednik opštine sa svojim saradnicima obišao tržnicu

Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević u pratnji svojih saradnika obišao je objekat veletržnice, za koji kako kaže očekuje da zvanično počne sa radom do kraja ovog meseca. Trenutno se izvode završni radovi na samom uređenju, koji podrazumevaju postavljanje video nadzora, proveru ispravnosti vode i klimatizaciju objekta. U prizemlju će biti postavljene 104 tezge a na spratu će biti dve sale, za mlečne i suhomesnate proizvode. Stević kaže da je posebno ponosan na ovaj projekat, koji je značajna investicija, koju je u potpunosti finansirao Grad Beograd.

Predsednik opštine Bojan Stević, zajedno sa svojim saradnicima, obišao je objekat veletržnice koja se očekuje da će zvanično početi sa radom do kraja ovog meseca. Trenutno su u toku završni radovi na uređenju objekta, koji uključuju postavljanje video nadzora, proveru ispravnosti vodovodne instalacije i instalaciju klimatizacije.

Veletržnica će se prostirati na dva nivoa – u prizemlju će biti smešteno impresivnih 104 tezge, pružajući raznolik izbor proizvoda za kupce, dok će na spratu biti organizovane specijalizovane sale. Jedna sala će biti posvećena mlečnim proizvodima, dok će druga pružiti prostor za suhomesnate proizvode. Ovo organizovano razmeštanje prostora omogućiće preglednost i lakoću u snabdevanju i nabavci različitih vrsta proizvoda.

Stević ističe sa posebnim ponosom da je ovaj projekat rezultat značajne investicije u lokalnu infrastrukturu koju je u potpunosti finansirao Grad Beograd. Predsednik opštine dodaje da uskoro počinje izgradnja i fiskulturne sale za potrebe Gimnazije i Tehničke škole, da radovi na vrtiću u Stepojevcu teku planiranom dinamikom a uskoro će na Severnoj magistrali početi izgradnja vrtića i Centra za socijalni rad.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA