Predškolska ustanova ”Rakila Kotarov Vuka” od 1. septembra biće bogatija za 254 novoupisanih mališana

Predškolska ustanova ”Rakila Kotarov Vuka” od 2. septembra biće bogatija za 254 novoupisanih mališana. Sve pripreme su u završnoj fazi, do kraja nedelje biće održani i roditeljski sastanci bitni za prve dane boravka u vrtiću. Do kraja nedelje i roditelji dece koja su u ovu predškolsku ustanovu upisana od 1. jula 2016. godine imaju obavezu da potpišu aneks ugovora.

Tokom leta ali i pred početak nove radne godine u PU ”Rakila Kotarov Vuka” pune ruke posla. Nakon upisnog kruga i potpisivanja ugovora sa roditeljima mališana koji će 2. septembra prvi put krenuti u vrtić predstoji potpisivanje aneksa ugovora sa roditeljima dece koja su u vrtiću počev od 1. jula 2016. godine.

Do prvog septembra organizuju se i brojni sastanci za sve roditelje sa brojnim nedoumicama pred polazak u vrtić. Pored neophodnih informacija o administrativnim obavezama koje treba da obave, roditelji će dobiti i brojne savete vezane za prve dane vrtića i period adaptacije.

Iz predškolske ustanove još jednom podsećaju roditelje da je do 2. septembra neophodno obaviti sve lekarske preglede i dobiti potvrdu o zdravstvenom stanju deteta.

Do tridesetog avgusta PU ”Rakila Kotarov Vuka” sprovešće i neophodnu proceduru vezanu za regresiranje boravka trećeg deteta iz višedetnih porodica. Tokom prvog upisnog kruga sve grupe u ovoj predškolskoj ustanovi su popunjene u skladu sa normativom, a drugog upisnog kruga nije bilo. Drugog septembra po prvi put u vrtić će krenuti 254 mališana.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA