BeogradKulturaLazarevacVesti

Predstava „Dragi tata“ u subotu pred Lazarevčanima

Pozorišna predstava „Dragi tata“ Studija glume Teatar 011, po tekstu Milene Bogovac i u režiji Nataše Radonjić biće izvedena u Centru za kulturu Lazarevac u subotu 28. avgusta. U pitanju je komad koji govori o propadanju srednje klase. O urušavanju svih vrednosnih sistema u Srbiji, tokom devedesetih i posle.To je komad o društvu, o odsustvu autoriteta, o razaranju porodice,  o nemogućnosti da se mesto zvano dom sačuva od ulice. Predstava počinje u 20 časova.

Predstava Dragi tata

Studio glume Teatar 011 gostovaće u subotu 28. avgusta u Centru za kulturu Lazarevac sa predstavom „Dragi tata“. Ova predstava govori o propadanju srednje klase tokom devedesetih godina i o urušavanju svih vrednosnih sistema našeg društva. Ovaj komad je režirala Nataša Radonjić, po tekstu Milene Bogavac.

Nemanja Ivković
Nemanja Ivković

Predstava „Dragi tata“ namenjena je prvenstveno mlađoj publici, izjavio je glumac Nemanja Ivković i dodao da se ovaj komad može pohvaliti velikim brojem nagrada i priznanja sa više festivala iz zemlje i regiona.

Predstava „Dragi tata“ na repertoaru je od 2016. godine. Imala je svoje 34. izvođenje sredinom avgusta na festivalu na Mišaru. Publika u Lazarevcu će moći da je pogleda u subotu 28. avgusta sa početkom od 20 časova.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA