Predstava „Kako i zašto ubiti muža” pobrala simpatije lazarevačke publike

U Centru za kulturu, u organizaciji udruženja „Lazarevac za Janu Simić“, odigrana je predstava „Kako i zašto ubiti muža“ koja je pobrala simpatije lazarevačke publike. Ovo je još jedna od inicijativa i aktivnosti koje je ovo udruženje realizovalo u prethodnom periodu u cilju prikupljanja novčane pomoći koja je neophodna za dalji tok lečenja naše sugrađanke Jane Simić. Ovom prilikom, prikupljeno je 25 000 dinara.

Pozorišna predstava „Zašto i kako ubiti muža” interesantna je komedija koja je nasmejala pripadnice lepšeg pola ali i muškarace koji se pronalaze u ovoj maštovitoj predstavi, koju je u originalu napisao pisac Anotnio Amuri a adaptirao je i režirao Rade Vukotić. Glavne uloge tumače Nataša Aksentijević i Peđa Damnjanović.

Udruženje „Lazarevac za Janu Simić” je u prethodnom periodu organizovalo veliki broj prodajnih bazara kao i ostalih akcija koje imaju za cilj prikupljanje novčane pomoći koja je neophodna za lečenje Jane Simić, devojčice koja ima 13 godina i boluje od malignog tumora kičmene moždine. Jana Simić otputovala je u Nemačku gde će početi desetodnevni proces i primati jako skupu Lanex anti -cancer vakcinu, za koju se nadaju da će ubrzati proces ozdravljenja, a koja se prima na 4-6 meseci u zavisnosti od odgovora organizma na terapiju. Janini roditelji u narednih par nedelja očekuju rezultate genetskih analiza iz Amerike i konačnu odluku njihovih ekperata da li će Jana primati novu vrstu terapije ili će morati na novu, osmu po redu operaciju.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA