BeogradLazarevacVesti

Predstava Lavina među pet najuspešnijih u Srbiji

U okviru repertoara za februar “Puls teatar“ će  odigrati predstavu “Lavina“. Ova predstava je imala premijeru pre godinu dana, a nedavno je izabrana među deset najuspešnijih predstava u Srbiji. Tokom februara glumci Prvog prigradskog pozorišta će odigrati još četiri predstave.

lavinaU Prvom prigradskom pozorištu “Puls teatar“ proteklu godinu obeležila je predstava “Lavina“. Premijera predstave održana je početkom godine, a već u martu pandemija nam je donela brojna ograničenja. Ova predstava je izabrana među prvih pet najuspešnijih u godini iza nas. Lazarevčani će ponovo moći da je pogledaju 10 februara od 19 časova. Zbog epidemioloških uslova na Dan pozorišta ove godine neće biti poklon predstave. U subotu, 13. februara biće otvorena Godišnja izložba kostimografskih i scenografskih rešenja Puls teatra.

srebrni carTokom februara nas očekuju brojne predstave, najpre 8. februara biće odigrana predstava Srebrni car.Lazarevačko pozorište za ovu godinu ima brojne planove. Realizacija će zavisiti i od finansiranja, odnosno budžeta nadležnih ministarstava ali i epidemioloških uslova.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA