BeogradLazarevacVesti

Preko 400 kg čepova za organizaciju „Čepom do osmeha“

Udruženje građana Ujedinjeni za Lazarevac isporučilo je preko 400 kg prikupljenih čepova Udruženju “Čepom do osmeha“ iz Novog Sada. Ova organizacija sakuplja i reciklira plastične čepove sa ciljem kupovine pomagala deci sa invaliditetom. Ovo je osma po redu akcija, a ove aktivnosti udruženja se nastavljaju. Kako su rekli iz udruženja “Čepom do osmeha“ Lazarevac je jedna od najhumanijih sredina po broju prikupljenih čepova.

Humanitarno ekološka organizacija „Čepom do osmeha“ iz Novog Sada posetila je Udruženje ujedinjeni za Lazarevac kako bi sklopili saradnju i na taj način zajedno prikupljali čepove u cilju kupovine pomagala deci i odraslima sa invaliditetom i deci ometenoj u razvoju. Koordinatorka udruženja „Čepom do osmeha“, Tea Skendzić, istakla je za Rtv Gem da im je svaka podrška dobro došla i da su veoma zadovoljni što su u mogućnosti da sarađuju sa udruženjem „Ujedinjeni za Lazarevac“, koji su poznati po mnogim humanitarnim akcijama.

Lazarevac je grad koji je poznat po humanosti i ovoga puta naši sugrađani su prikupili zavidnu količinu čepova. Prema rečima članice „Omladinske mreže“ Jelene Gajić cilj ove akcije prikupljanje novčanih sredstava za kupovinu ortopetskih pomagala osobama za invalitetom kao i očuvanje životne sredine jer su svi upućeni koliko plastika ima loše dejstvo na životnu sredinu.

Udruženje građana “Ujedinjeni za Lazarevac“ nastavlja svoje humanitarne aktivnosti. Uprkos svim epidemiološkim problemima brojne aktivnosti se nastavljaju i u narednom periodu. Cilj ove organizacije je da se izađe u susret i pomogne svim osetljivim grupama, kojima je pomoć najpotrebnija. Akcija po kome je prepoznatljivo ovo udruženje je dobrovoljno davanje krvi koje će se održati 15. oktobra u prostorijama udruženja.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA