BeogradLazarevacVesti

Preko 500 mališana na trećem Jesenjem karnevalu u sredu 23. oktobra

Predškolska ustanova „Rakila Kotarov Vuka“ organizovaće u sredu 23. oktobra Treći jesenji karneval sa početkom od 16 časova i 30 minuta, u Karađorđevoj ulici u Lazarevcu. U programu će učestvovati 20 vaspitnih grupa, oko 500 mališana i 40 vaspitača. Očekuje se da će kao i prethodnih godina manifestaciji prisustvovati veliki broj roditelja i gostiju.

Prva dva Jesenja karnevala u organizaciji Predškolske ustanove „Rakila Kotarov Vuka“ prošla su veoma zapaženo i sa velikim brojem mališana i vaspitača. To je i bila inicijalna kapisla da ova manifestacija postane tradicionalna. Organizatorima i Miholjsko leto ide naruku pa se u sredu u glavnoj lazarevačkoj ulici očekuje pravi defile jesenjih boja.

Manifestacija je od ove godine humanitarnog karaktera pa će vaspitači i deca toga dana biti deo akcije „Čep za hendikep“. Pored Lazarevčana, Jesenjem karnevalu će prisustvovati i gosti, deca iz predškolskih ustanova iz Lajkovca, Valjeva i Uba.

Kada je u pitanju rekonstrukcija vrtića u seoskim sredinama, Ana Stašević kaže da je objekat u Trbušnici renoviran kao što je i bilo u planu. Radovi na vrtiću u Županjcu su u toku a čim budu završeni, uslediće verifikacija od Ministarstva prosvete, što će značiti početak rada ovog objekta u kojem će za početak boraviti jedna mešovita vrtićka grupa.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA