Prevrnuo se Lastrin autobus u Rudovcima, tri osobe povređene

Autobus SP “Lastra”, koji je prevozio radnike Rudarskog basena Kolubara prevrnuo se jutros nedaleko od Lazarevca, na putu Kruševica – Rudovci. Povređene su tri osobe, a autobus je saobraćao na relaciji Vreoci – Bistrica – Lazarevac. Zbog nezgode, privremeno je bio zaustavljen saobraćaj na ovoj deonici, a zahvaljujući mehanizaciji RB “Kolubara”, autobus je brzo uklonjen sa ove deonice. Policija je izvršila uviđaj, a povređeni su prevezeni u Hitnu službu DZ Lazarevca, dok je jedna osoba upućena u Urgentni centar u Beogradu.

Prilikom prevrtanja na bok vozila, lakše su povređena tri putnika koji su medicinski zbrinuti. Dr Nataša Tripković iz lazarevačke Hitne službe rekla je za našu televiziju da su sve tri osobe stabilno i da im je ukazana medicinska pomoć. Niko od povređenih nije životno ugrožen i na svu sreću nije bilo težih povreda.

Dr Natasa-Tripković
Dr Nataša Tripković

U SP “Lastra” rekli su nam da se nezgoda dogodila jutros oko 7:45 h, na putu Kruševica-Rudovci, usled otežanih vremenskih uslova, snega i smanjene vidljivosti došlo je do prevrtanja vozila. Pomenuto vozilo prevozi zaposlene Rudarskog basena “Kolubara” na liniji br.160 Lazarevac-Bistrica-Sušara. Policija je obavila uviđaj, vozilo je bilo tehnički ispravno sa kompletnom neophodnom zimskom opremom. Vozilo je izvučeno u kratkom roku, zahvaljujući brzom angažovanju zaposlenih SP “Lastra” i pogona “Pomoćna mehanizacija” RB “Kolubara”.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA