BeogradLazarevacVesti

Prof. dr Vladimir Đukić i Nataša Bogunović sa liste „SPS – Ivica Dačić premijer“ u poseti Lazarevcu

Prof. dr Vladimir Đukić i Nataša Bogunović sa liste „SPS – Ivica Dačić premijer“ održali su u Modernoj galeriji tribinu o zdravstvu i reformama u ovoj oblasti. Dodali su da SPS posvećeno brine o ovoj temi i da se glas zdravstvenih radnika čuje i u skupštini a u narednom periodu radiće se još više na poboljšanju uslova za medicinske radnike, rekli su dr Đukić i medicinska sestra Nataša Bogunović.

Prof. dr Vladimir Đukić i medicinska sestra Nataša Bogunović sa liste „SPS – Ivica Dačić premijer“ razgovarali su sa Lazarevčanima o temama vezanim za zdravstvo, kao i problemima sa kojima se susreću medicinski radnici. SPS o ovoj grani posebnmo brine a u prilog tome govori podatak da je već drugi put na listi ove stranke za kandidata za poslanika nekoliko medicinskih radnika čiji će se glas čuti i u parlamentu.

Medicinska sestra Nataša Bogunović po drugi put je kandidat za poslanika na listi SPS-a. Ona kaže da joj je drago što će imati priliku da o pravima medicinskih radnika govori u skupštini.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA