Program Centra za kulturu u martu mesecu

Tokom vikenda u lazarevačkom bioskopu na programu su novi filmovi koji su imali svoju beogradsku premijeru. U petak, subotu i nedelju na programu je dečiji sinhronizovani film „Baš super“, a starija bioskopska publika uživaće u ostvarenjima „Krid 3“ i komediji „Ne daj bože brak“. Tokom marta meseca scenski deo programa obeležiće gostovanje Ateljea 212 sa predstavom „Rolerkoster“, koja je na programu 13. marta, a pozorišna predstava za decu „Santjago od mora“ je na repertoaru 07. marta.

Bioskop Centra za kulturu

Bogat bioskopski program ljubitelje ove umetnosti očekuje tokom vikenda u bioskopu Centra za kulturu Lazarevac. Pored filma za najmlađe, ljubitelji Rokija ali i pravih holivudskih komedija uživaće u ostvarenjima „Krid 3“ i „Ne daj bože brak“. Tokom naredne nedelje, nakon beogradske premijere, Lazarevčani će moći da pogledaju film „Indigo kristal“, domaće ostvarenje u kojem glumi mlada ali ostvarena glumačka postava.

Scenski program obeležiće predstava „Rolerkoster“ Ateljea 212, za koju je ostalo još malo ulaznica, ali i dečija pozorišna predstava „Santjago od mora“.

Centar za kulturu

Tokom marta meseca u Modernoj galeriji biće otvorena izložba slika, dok će u okviru tribinskog dela biti organizovani koncert klasične muzike i poetsko veče pesnika Pere i njegovog sina Miloša Zubca.

Prvi put u Lazarevcu, dоbitnik nagrade „Strune оd svetla“, kојa se dоdelјuјe za pоseban dоprinоs afirmaciјi pesničke reči u rоk i bluz muzici, kralј Čačka, Nenad Marić, nastupiće u Lazarevcu 23. marta od 20 časova.

Sada već tradicionalni koncert grupe „Neverne bebe“ biće održan 01. aprila u Centru za kulturu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA